Доставка

Доставка

Доставка от Пицария "MALTA"

По-долу можете да се запознаете подробно с вариантите за получаване на Вашата поръчка, направена през нашият сайт, както и точните стъпки, които трябва да изпълните коректно при всеки един от тях:

  1. При избора на тази опция клиентът трябва да дойде на място в пицарията и да потвърди поръчката си като предостави номера й, който се генерира от системата при завършването на поръчката.
  2. След като нашият екип потвърди поръчката, тя трябва да бъде заплатена от клиента.
  3. След като поръчката бъде заплатена, клиентът трябва да изчака 5-10 минути докато тя бъде приготвена.

При завършване на поръчката през сайта, всеки клиент вече може да се възползва от опцията за доставка на поръчката му до неговият дом, офис или работно място.

За да завършите коректно поръчката си трябва да изберете в полето "Доставка", зоната, до която желаете да доставим поръчката Ви, според адреса, които сте предоставили:

  • Зона 1 (цена: 1 лв.) - ако желаете да доставим поръчката Ви в кв. Владиславово, кв. Възраждане, кв. Кайсиева градина, кв. Младост, кв. Св. Иван Рилски, кв. Трошево
  • Зона 2 (цена: 2 лв.) - ако желаете да доставим поръчката Ви в кв. Левски, кв. Победа, Цветен квартал, Център
  • Към момента не извършваме доставки за кв. Аспарухово, кв. Виница, кв. Галата, кв. Чайка

След като приготвим поръчката Ви ще я доставим, а Вие трябва да я заплатите в брой при доставката й.

Моля отбележете в полето "Бележки към поръчката" ако ще заплатите поръчката си с банкнота от 50 лв. или 100 лв. за да може доставчикът ни да има достатъчно пари да Ви върне ресто.

Доставка през други платформи